♂ Tobby – RESERVERAD I SPANIEN

~ Tobby ~

Vår otroligt sprudlande glada border collie-mix Tobby!

Det här är en ung, social och aktiv kille som söker dig som vill ha en rolig hund att aktivera och arbeta med! Han älskar allt och alla, är konstant sprudlande glad, social, sällskaplig och aktiv som gärna hittar på alla möjliga aktiviteter.

Kontaktperson

Emelie Jaanus

Adoptionsavgift

9500 SEK

Kön

Hanhund

Ålder

1 ½ år

Ras

Blandras (Border collie)

Mankhöjd

52 cm

Vikt

18 kg

Fungerar med katt

Ej testad

Fungerar med hund

Ja

Fungerar med barn

Ja

Kommer från

EL REFUGIO DE LEO

Om Tobby

Tobby är son till Bella, han är en fantastisk underbar hund som älskar precis allt och alla. Han är otroligt rastypisk (trots blandras) på sitt sätt att leka, bollar är det absolut roligaste som finns. Han älskar att leka med de andra hundarna på sheltret och hoppar och studsar omkring i glädje.

Tobby är en otroligt trevlig kille som är underbar att ha och göra med. Han är konstant sprudlande glad, social, sällskaplig och aktiv som gärna hittar på alla möjliga aktiviteter. Han går fint i koppel, är väldigt lyhörd och matmotiverad.

Tobby söker dig som vill ha en aktiv, glad och driven hund att träna med och aktivera! Han vill få jobba, ha en aktivitet att sysselsätta sig med och arbeta med samtidigt som han behöver gott om motion. En otroligt trevlig kille med mycket arbetsglädje!

Är du det hem Tobby söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.