♂ Pepo – UTGÅR UR ADOPTIONSPROGRAMMET

~ Pepo ~

Viktigt information

Vi förmedlar enbart PPP-hundar (bull/muskel/kamphundar) till hem med erfarenhet. Ej till förstagångsägare, personer under 25 år eller till familjer med småbarn. Detta är helt underbara, starka och aktiva hundar som kräver en stabil, trygg och erfaren hundförare som vill träna med positiva metoder.

Kontaktperson

Ann

Adoptionsavgift

5500 SEK

Kön

Hanhund

Ålder

ca 3 år

Ras

pitbull

Mankhöjd

- cm

Vikt

- kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ska bo utan

Kommer från

privat, spanien

Om Pepo

Älskade Pepo, en helt underbart charmig och aktiv kille som letar någon som vill arbeta med honom!

Han är väldigt social mot människor, och snäll mot barn. Han är en lite mer självständig och dominant hund, som förmodligen har utvecklats som en försvarsmekanism för sig själv från det att han blev övergiven och inlämnad till killsheltret till dess att han suttit där i över ett år utan någon stimulans, trygghet eller kärlek. Han letar uppmärksamhet och vill gärna hänga på! Han behöver bara verkligen få komma bort från burar, cementgolv och inhängnader och få blomstra ut i ett erfaret, kärleksfullt och tryggt – alldeles eget hem.

Han är en supersnäll och kärlekstörstande hund, duktig i koppel och lyhörd. Han behöver få jobba och få tillbaka sin självsäkerhet och styrka i själen. Han älskar att leka, och kan bli lite dominant och intensiv när han blir överspelt vilket inte alls är konstigt med tanke på hans understimulering under en lång tid. Han behöver därför någon som är van med dessa raser och vet hur man avleder, tränar stressreducering och ger honom verktyg att bli lugn och harmonisk i lekstunder.

En ung kille som aldrig fått den uppfostran han behöver helt enkelt – men är en balanserad och underbar hund i övrigt.

Söker du en underbart charmig kille som längtar så otroligt mycket efter att få jobba, och få använda huvudet och kroppen i lek och arbete – här har du världens bästa träningskompis!

Är du det hem Pepo söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.