♀ Violeta – ADOPTERAD

~ Violeta ~

Unga, vackra och glada Violeta!

Violeta är en riktigt flörtig tjej, som älskar människor för lite kel och gärna leker med andra hundar!

Hon letar sitt föralltidhem som kan ge henne villkorslös kärlek, trygghet och massa tid och engagemang!

Kontaktperson

Ann helleday

Adoptionsavgift

9500 SEK

Kön

Tik

Ålder

ca 1 år

Ras

Blandras

Mankhöjd

44 cm

Vikt

12 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

gpar

Om Violeta

Violeta togs från en kennel av en äldre person som visade sig inte alls ta hand om henne på rätt sätt – En volontär till sheltret hittade henne springande lös på gatan, och tog in henne för att kolla hennes chip. De fick då tag på ägarens dotter som sa att hennes far inte ville ha hunden och lät henne springa fritt på gatan med risk för att bli påkörd, bortsparkad, misshandlad eller stulen.

Violeta är en fantastiskt social och vänlig tjej! Hon är så otroligt vacker med sin ståtliga och graciösa hållning och älskar människor. Vi är glada att de lämnade över henne till sheltret, för nu har hon en hel, trygg, framtid att se fram emot!

Violeta går fint ihop med andra hundar, oavsett storlek eller kön. Hon älskar att leka, och flörtar gärna in sig hos alla människor hon ser för lite kel och lek.

Violeta är en pigg, ung och glad hund som söker dig som vill leva ett medelaktivt liv – med långa härliga promenader och mycket mys om kvällarna. Hon är en hund som förmodligen kommer tycka någon aktivitet och arbete är superkul – någon som vill testa hennes huvud och nyfikenhet med vad hon kan tycka är allra roligast. Allt från lite hobbysök i skogen till cykling till kanske lite hundsport såsom agility eller rallylydnad om intresset finns!

Är du det hem Violeta söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.