♂ Robin – ADOPTERAD

~ Robin ~

Träffa våran “lilla” valp i stor kropp!

Denna fina lilla kille hittades övergiven med sin mamma som valp. Han är en stor, glad och fartfylld bebis som älskar allt och alla.

Nu letar han sitt föralltidhem som kan ge honom villkorslös kärlek, trygghet och massa tid och engagemang!

Kontaktperson

Ann

Adoptionsavgift

9500 SEK

Kön

Hanhund

Ålder

1 år

Ras

Blandras (retriever)

Mankhöjd

76 cm

Vikt

40 kg

Fungerar med katt

ja

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

gpar

Om Robin

Robin hittades tillsammans med sin mamma ute på landsbygden när han bara var en liten valp. När sheltret äntligen lyckades rädda dem, var det en engelsk familj i närheten som ville adoptera dem. Men nu när Robin är 10 månader, den typiska “slyngelåldern” så ville de lämna tillbaka honom.

Robin är en helt fantastisk kille! En valp i en stor kropp, klumpig och så full av glädje och energi som en ska vara. Sheltret lyckades hitta ett fantastiskt jourhem åt honom, där han nu får vandra i berg varje dag och dränera denna valpenergi han inte fått göra tidigare. Jourhemmet håller dessutom på att lära honom hur man beter sig i koppel, rumsrenhet och allmän vardagsuppfostran. Han är otroligt duktig och lyhörd!

Nu vill Robin få flytta till sitt föralltidhem, ett aktivt hem som vill ge honom det han behöver i livet – aktivitet, äventyr, lek och massa kel och mys! Han är verkligen den bästa vandringskompisen du kan hitta, han älskar äventyr och behöver gott med motion.

Är du det hem Robin söker?
Gör din intresseanmälan här nedan.