♀ Sira – ADOPTERAD

~ Sira ~

Förtrollas av denna fantastiskt vackra husky-mix, full av energi och kärlek!

Sira är en virvelvind av positiv energi som blivit övergiven av sin familj.

Smart och lättlärd, men stark och energisk, så ingen nybörjarhund.

Kontaktperson

Ann helleday

Adoptionsavgift

9000 SEK

Kön

tik

Ålder

ca 1 år

Ras

Siberian Husky-mix

Mankhöjd

ca 63 cm

Vikt

30 kg

Fungerar med katt

nej

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

PROTECTORA DE ANIMALES MÁLAGA

Om Sira

Vi hittade vackra Sira på gatan och lyckades lokalisera hennes ägare. När vi ringde så var ägaren till vår stora förvåning inte säker på om hon ville komma och hämta hunden och till slut bestämde hon sig för att låta bli. Hon valde att överge Sira och vi undrar nästan om inte det var det bästa som kunde hända, nu kan hon få ett bra hem!

Hon är en extremt lycklig och vänlig hund som älskar att kramas, leka, upptäcka… allt på en gång! Hon söker sig till oss och vill bli klappad och kramad och slänger sig ner på marken och smälter av kärlek, det är så underbart att se. 

Eftersom hon är fortfarande är lite valpig drar hon lite i kopplet men efter ett par korrigeringar förstår hon att hon hur hon ska gå fint, hon är ganska smart på det sättet.

Hennes favoritsysselsättning är att leka med andra hundar så det gör hon så fort hon  får chansen och då går det undan! Men hon kan även dela med sig av leksaker och mat.

Däremot blir hon  nervös av att umgås med katter så det ska hon helst slippa.

Sira behöver en familj som kan hantera husky-blandningens speciella energi och som vill dela sina stunder av lycka och kärlek med denna fantastiska älskvärda och lekfulla tjej.

Är du det hem Sira söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.