♀ Trek – BOKAD I SPANIEN

~ Trek ~

Viktigt information

Vi förmedlar enbart PPP-hundar (bull/muskel/kamphundar) till hem med erfarenhet. Ej till förstagångsägare, personer under 25 år eller till familjer med småbarn. Detta är helt underbara, starka och aktiva hundar som kräver en stabil, trygg och erfaren hundförare som vill träna med positiva metoder.

Kontaktperson

Ann Helleday

Adoptionsavgift

8500 SEK

Kön

tik

Ålder

ca 1 år

Ras

Blandras

Mankhöjd

50 cm

Vikt

X kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

LA MANADA DE ÓSCAR

Om Hunden

Trek är en väldigt söt hund som kommer bra överens med andra hundar och människor. Hon är lekfull, mycket tillgiven och en riktig sömntuta.

Hennes historia är mycket sorglig. En kvinna gick ut med sin hund när hon hittade Trek på gatan ensam och kontaktsökande. Kvinnan tvekade inte att ta henne hem. Trek visade inte dålig fysisk kondition, var inte smal eller såg dåligt omhändertagen ut.

Men hon var rädd för människor och hade ett skärsår på halsen, precis där mikrochippet borde ha suttit. Kanske har hennes “familj” skurit henne i nacken och tagit bort mikrochippet för att kunna göra sig av med henne utan att lämna spår. Hon hamnade på gatan som om hennes liv inte var värt något, lämnad ensam och livrädd.

Trek är nu i ett fosterhem och familjen säger bara bra saker om henne, hon är väldigt charmig, lugn och undergiven. De har arbetat med hennes rädslor och hon är redan mer självsäker. Trek behöver en riktig familj som inte kommer att överge henne eller göra hemska saker mot henne.

Hon är fortfarande lite rädd men visar inga tecken på aggressivitet. Hon är inte testad tillsammans med katter men det går att ordna om det är aktuellt.

Är du det hem Trek söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.