♀ Wanda – ADOPTERAD I SPANIEN

~ wanda ~

Stora, fina Wanda! Vad har du varit med om som har blivit så rädd?

Wanda behöver stöd och massor av kärlek och tålamod. Hon förtjänar ett bra liv där hon kan lära sig att världen är god.

Kontaktperson

lizzie

Adoptionsavgift

8500 SEK

Kön

tik

Ålder

5 år

Ras

Blandras

Mankhöjd

62 cm

Vikt

35 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

nej

Kommer från

protectora

Om Wanda

Wanda kom till sheltret utsvulten och livrädd. Hon var så mager så ingen hade kunnat tänka sig att hon var dräktig. Valparna var dödfödda och hon var helt förtvivlad, det var fruktansvärt sorgligt. Wanda blev deprimerad, trots att hon var så mager så ville hon inte äta. Hon ville bara vara ifred och sova.

Så småningom har hon börjat äta och samspela med volontärerna i sheltret men hon blir fortfarande rädd så att hon skakar ibland. Hon går fint i koppel och har så smått börjat upptäcka världen tillsammans med dem.

Wanda är social med de andra hundarna i sheltret och hon går bra ihop med hanhunden som hon delar bur med. Ibland kan hon till och med vifta lite på svansen när hon ser honom.

När volontärerna närmar sig morrar hon men hon har aldrig gjort mer än så. Hon ignorerar dem för det mesta men är de tillräckligt ihärdiga blir hon tryggare och kan låta sig klappas. Det är inga problem att hantera henne när det gäller att ta på sele och borsta pälsen.

Hon har en självläkt skada på höger framben som gör att hon haltar lite, men det finns inget som talar för att det är smärtsamt för henne. Med tanke på hur rädd hon är kan det mycket väl vara så att det är människor som skadat henne.

Vi önskar att Wanda får komma till en familj som bor på landet och där hon kan få en hundkompis som kan vara en trygg punkt i hennes värld. Hon behöver en familj som kan ge henne kärlek och trygghet och en god framtid.

Är du det hem Wanda söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.