♂ Preso – ADOPTERAD

~ Preso ~

Preso är en lurvig och social kille som älskar att bli pysslad med, kramad och klappad. Han går bra ihop med andra hundar.

Preso skulle passa i en barnfamilj som är intresserade av att aktivera honom, kanske med rallylydnad eller agility.

Kontaktperson

sandra

Adoptionsavgift

10500 SEK

Kön

Hanhund

Ålder

1,5 år

Ras

Border collie x Kavkazskaja ovtjarka

Mankhöjd

60 cm

Vikt

21 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

protectora

Om Preso

Preso är blandras mellan Border collie och Kavkazskaja ovtjarka

Preso är en trevlig och kelig kille som hemskt gärna låter sig klappas och kramas av volontärerna på sheltret. Han älskar att bli ompysslad och han ingenting emot pälsvård.

Preso är social och undergiven tillsammans med andra hundar, han älskar till exempel att leka tafatt. Han har inga problem att dela med sig av leksaker och mat och sover gärna nära sina kompisar.

Inne på sheltret är han väldigt lugn och trygg men när volontärerna tog alla hundar på en lång promenad gnällde och skällde han hela tiden. Kanske var han frustrerad över att inte få vara lös och kunna leka med sina kompisar, kanske hade han hemlängtan, men det här kan vara bra att veta om man ska adoptera honom. Han behöver tid att landa i en ny miljö.

Preso behöver mycket uppmärksamhet och skulle fungera bra i en familj med barn. Det får gärna vara en familj som redan har hund, men det är inget måste. Man ska dock vara beredd att jobba med hans ensamträning.

Är du det hem Preso söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.