♀ Aria – ADOPTERAD

~ Aria ~

Låt oss presentera glada och aktiva Aria! En tjej som kanske är världens bästa äventyrs- och vandringskompis?

Aria övertogs och inlämnades till sheltret då hennes förra familj inte gav henne det hon behövde, hon fick inte ens gå promenader.

Allt hon vill är att få leka, mysa och aktivera sig! En ung tjej som behöver allt därtill och vill leva ett spännande och aktivt liv.

Kontaktperson

Adoptionsavgift

9500 SEK

Kön

Tik

Ålder

ca 1 år

Ras

Blandras

Mankhöjd

52 cm

Vikt

16 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

gpar

Om Aria

Aria är en ung tjej som överlämnades till sheltret av sin förra familj då de inte kunde ta hand om henne, eller ge henne den tid och den aktivering hon behöver. Aria fick inte ens gå promenader, och hon är en ung och väldigt aktiv hund som behöver få motionera och springa.

Aria är en aktiv, glad och väldigt trevlig ung tjej. Hon är understimulerad då hon inte fått något stimulerande liv och har så mycket att upptäcka!

Hon är en väldigt lekfull tjej som älskar andra hundar, och att få leka och aktivera sig med människor är det bästa som finns. Hon är en tillgiven och social tjej som också vill ha en stund av mys efter roliga lekstunder eller långa äventyrspromenader.

Aria söker dig som är aktiv och vill leva ett aktivt och fartfyllt liv med en bästa vän och kompanjon vid din sida. Hon behöver någon som vet hur man kan få henne att varva ner och bli lugn, samtidigt som hon behöver mycket motion och aktivering. Någon som förstår att hon är praktiskt taget valp och behöver allt därtill. Aria kanske är världens bästa äventyr- och vandringskompis?

Är du det hem Aria söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.