♂ Badi – ADOPTERAD I SPANIEN

~ Badi ~

Bedårande söta och lite försiktiga valpen Badi,

Den här killen plockades upp på sidan av en motorväg, förvirrad och rädd. Han är lite blyg mot människor fortfarande, men så himla rar och söt. Allt han behöver är tryggheten av en kärleksfull familj och lite tid – så kommer han blomstra ut till världens finaste lilla kille.

Kontaktperson

Emelie Jaanus

Adoptionsavgift

10500 SEK

Kön

Hanhund

Ålder

6 mån

Ras

Podenco

Mankhöjd

- cm (växer)

Vikt

8 kg (växer)

Fungerar med katt

Ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

GPAR

Om Badi

Älskade lilla valpen Badi hittades längst en motorväg när volontärerna på sheltret var ute för att rädda en annan hund. Han var i stor fara, och väldigt förvirrad och rädd för människor.

Nu har han fått vara några månader på sheltret tills han blivit så pass gammal att han är redo att adopteras, kastreras och resa! Han är fortfarande lite blyg mot människor men det förbättras för varje dag. Vi vet inte vad han varit med om, eller om han någonsin fått mänsklig kontakt – men han behöver verkligen få komma till ett hem där han kan få utvecklas och blomstra ut ordentligt.

Volontärerna på GPAR gör ett fantastiskt jobb med honom, men det är bara så mycket man kan göra i en sheltermiljö, han behöver värmen, kärleken och tryggheten av ett hem och sina egna människor.

Då Badi är så himla ung har han hela livet kvar framför sig att formas och utvecklas! Vi tror att bara med lite tid kommer han bli världens mysigaste lilla valp! Han är en aktiv, lekfull och glad kille! Helt underbar, och så otroligt charmig.

Badi söker dig som vill ge honom lite tid, och dig som vill leva livet med valp med allt som tillhör! Han är väldigt social med andra hundar och han bor gärna med en trygg hundkompis som kan visa honom världen.

Är du det hem Badi söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?

Vi vill verkligen inte att en liten valp ska behöva sitta för länge på ett shelter, så överväg inte att fråga mer om du är nyfiken på lilla Badi!

Gör din intresseanmälan här nedan.