♂ Moncho – UTGÅR FRÅN ADOPTIONSPROGRAMMET

~ Moncho ~

Världens gosigaste och kärlekstörstande Moncho,

Här vill vi presentera en riktig stjärna! En kille du verkligen inte får missa, gillar du mys, mys, mera mys… Lite mer mys, och långa härliga promenader? Moncho är då den perfekta hunden för dig.

Den här lugna och snälla killen vill nog ingenting annat än att få kärlek och sin alldeles egna människa.

Kontaktperson

Emelie Jaanus

Adoptionsavgift

9500 SEK

Kön

Hanhund

Ålder

ca 2½ år

Ras

podenco

Mankhöjd

52 cm

Vikt

14 kg

Fungerar med katt

Ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

privat, spanien

Om Moncho

Moncho är ännu ett återkommande fall av övergivna hundar vid jaktsäsongen. Shelterna är överfulla med upphittade och övergivna Podencos, och fina lilla Moncho är en av dem. Kanske att han lyckades rymma, eller att han inte längre var intresserad av att jaga och slängdes ut. Men tur i oturen hittade de honom och nu har han ett helt liv framför sig att se fram emot!

Moncho är en ädel, otroligt snäll och rar medelstor kille. Han totalt älskar uppmärksamhet, och oavsett vad han har varit med om i sitt tidigare liv – så verkar det inte ha satt några spår i hur mycket han litar på och älskar människor. Han vill ha kärlek och mys, hela tiden, all tid.

Moncho är en lugn och sansad kille, väldigt stabil och fin. Han är social och duktig med andra hundar och barn. Han är alltid redo för att få stå i centrum och leta upp sina favoritvolontärer att få gosa en stund med. En riktigt supergosig och lugn ung kille som bara väntar på sitt föralltidhem att få blomstra ut i.

Moncho söker dig som är lugn, trygg och vill dela dina dagar och kvällar i soffan med världens bästa kelkompis. Men som också vill vara med och utvecklas med honom, och se om hans busiga och lekfulla sida kommer smyga fram allt eftersom han får utvecklas i Sverige. En anspråkslös och problemfri kille som vill ha långa härliga promenader i skogen, gärna en hundkompis att få leka med ibland och bara få vara i centrum med sin alldeles egna människa.

Är du det hem Moncho söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.

"Moncho är ren kärlek, vill alltid ha gos"