♂ Lorenzo – ADOPTERAD

~ Lorenzo ~

Träffa vår vackra och kärleksfulla Lorenzo!

Denna fina lilla kille hittades övergiven ute på ett fält, förvirrad och rädd. Men trots detta älskar han människor och är full av glädje, lekfullhet och kärlek!

Nu letar Lorenzo sitt föralltidhem som kan ge honom villkorslös kärlek, trygghet och massa tid och engagemang!

Kontaktperson

Emelie Jaanus

Adoptionsavgift

9500 SEK

Kön

Hanhund

Ålder

2 år

Ras

podenco

Mankhöjd

45 cm

Vikt

14 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

GPAR

Om Lorenzo

Lorenzo är ännu ett återkommande fall av övergivna hundar vid jaktsäsongen. Shelterna är överfulla med upphittade och övergivna Podencos, och fina lilla Lorenzo är en av dem. Han hittades nära omkring sheltret, det tog volontärerna hela dagen att försöka fånga in honom. Han var så förvirrad, rädd, törstig och trött – det tog flera dagar för honom att återhämta sig.

Kanske att han lyckades rymma, eller att han inte längre var intresserad av att jaga och slängdes ut. Men tur i oturen hittade de honom och nu har han ett helt liv framför sig att se fram emot!

Lorenzo är en liten till medelstor kille, väldigt social med både människor och hundar. Han är en så himla fin och rar kille trots hans tidigare mystiska liv. Han är den perfekta lilla hunden! Sheltret beskriver honom som “supergosig och väldigt kärleksfull!”

Han kommer glatt studsandes av lycka när man ropar på honom, framåt och social. Han älskar uppmärksamhet av människor och vill gärna bli kliad och gosad en stund. Han älskar att leka, och har du en leksak eller en boll är du det roligaste som finns!

Han är en stabil och balanserad hund som är självständig, men älskar människor och andra hundar. Lorenzo är anspråkslös och har inte stora krav i livet! Allt han vill ha är en fin familj eller människa som ägna honom mycket tid och engagemang. Som vill gå långa härliga promenader, jobba lite med hans nos och huvud och träna honom som vilken hund som helst. Han är helt enkelt en glad, fin och rar liten kille!

Är du det hem Lorenzo söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.