♂ Goku – ADOPTERAD

~ Goku ~

Underbara och kärleksfulla Goku!

Denna fina lilla kille hittades övergiven på gatan. Men trots detta totalt älskar han människor och allt han vill är att få gosa, mysa och gosa lite till.

Nu letar Goku sitt föralltidhem som kan ge honom villkorslös kärlek, trygghet och massa tid och engagemang!

Kontaktperson

Emelie Jaanus

Adoptionsavgift

9500 SEK

Kön

Hanhund

Ålder

ca 1½ år

Ras

podenco

Mankhöjd

54 cm

Vikt

16 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

gpar

Om Goku

Gokus historia är en upprepande sådan. När jaktsäsongen börjar följer snabbt inpå övergivningen av Podencos. Den här fina killen upphittades på gatan, förvirrad och rädd. Kanske att han lyckades rymma – eller att han inte var intresserad av att jaga och slängdes ut. Men tur i oturen lyckades han nu hamna i tryggheten hos sheltret och har nu ett helt liv framför sig att se fram emot.

Goku är bara en helt underbar hund. Han är så kärleksfull och vänlig! Han går ihop med allt och alla han träffar, människor som hundar och vill bli överöst med en stund av kärlek och gos.

En rar och aktiv kille som vill spendera stora delar av sin tid i en skön bädd eller en soffa, och få gos i oändlighet. Han söker dig som vill ge honom ett medelaktivt liv, med härliga långpromenader ute i naturen och arbete med huvudet. Kanske att han kommer bli världens bästa äventyrskompis!

Är du det hem Goku söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.

Goku & Moncho