♀ Nube – ADOPTERAD

~ Nube ~

Den bedårande söta mamman Nube

Denna fina lilla tjej hittades övergiven på gatan tillsammans med sina valpar i dåligt skick. Men nu är hon i trygghet, och letar sitt föralltidhem som kan ge henne villkorslös kärlek, trygghet och massa tid och engagemang!

Kontaktperson

Ann helleday

Adoptionsavgift

8500 SEK

Kön

Tik

Ålder

ca 2 år

Ras

Blandras (Podenco)

Mankhöjd

46 cm

Vikt

11 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

gpar

Om Nube

Nubes historia är en upprepande sådan. När jaktsäsongen börjar följer snabbt inpå övergivningen av Podencos. Den här fina lilla tjejen upphittades på gatan, förvirrad och rädd i dåligt skick, tillsammans med sina sex valpar som hon tappert försökte hålla vid liv med det lilla hon hade kvar. Men tur i oturen lyckades hela lilla familjen hamna i tryggheten hos sheltret och har nu ett helt liv framför sig att se fram emot.

Nube är en otroligt rar och underbar liten tjej, och en så duktig mamma. Hon är väldigt social med andra hundar och flocksmart! Hon är social och mysig med människor med, men hon kan vara lite blyg till en början vilket är helt förståeligt. 

Hon behöver en familj som vill visa henne godheten hos människan, trygghet och oändligt med kärlek. Hon behöver dig som kan förstå att det kan krävas lite tid att komma över vissa rädslor och våga möta nytt, men vi tror det kommer släppa för henne inom nolltid – i rätt hem att blomstra ut ordentligt.

Är du det hem Nube söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.