♀ Luna – BOKAD I SPANIEN

~ Luna ~

Underbara lilla podencovalpen Luna,

Träffa Luna, en otroligt rar och söt liten tjej som älskar närhet, kärlek och människor. Hon har hela livet kvar framför sig att uppleva och söker dig som kan ge henne villkorslös kärlek, trygghet och massa tid och engagemang!

Kontaktperson

Ann helleday

Adoptionsavgift

10500 SEK

Kön

Tik

Ålder

8 mån

Ras

Podenco

Mankhöjd

36 cm (växer)

Vikt

7 kg (växer)

Fungerar med katt

Ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

GPAR

Om Luna

Träffa Luna, en helt underbar och rar liten podencovalp född i februari. Hennes historia är en upprepande sådan för alla dessa stackars Podencos i Spanien. När jaktsäsongen börjar följer snabbt inpå övergivningen av Podencos. Den här underbara lilla tjejen lyckades i alla fall slutligen hamna i tryggheten hos sheltret och har nu ett helt liv framför sig att se fram emot.

Luna är en otroligt kärleksfull och vänlig tjej, hon är så rar och mjuk. Sheltret beskriver henne som helt underbar och fantastisk – hon funkar bra ihop med andra hundar, barn och alla hon träffar på.

Detta är helt enkelt en liten och glad liten valp, som helst sitter och myser en stund i famnen – men som givetvis också kommer behöva sitt för att utvecklas till en stabil och balanserad vuxen hund som vilken hund som helst.

Mer information om Luna kommer löpandes.

Är du det hem Luna söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.