♀ Tara – BOKAD I SPANIEN

~ Tara ~

Träffa den bedårande söta lilla valpen Tara!

En otroligt kärvänlig, social och snäll liten tjej med mycket energi och glädje!

Nu letar Tara sitt föralltidhem som kan ge henne villkorslös kärlek, trygghet och massa tid och engagemang!

Kontaktperson

Emelie Jaanus

Adoptionsavgift

10500 SEK

Kön

Tik

Ålder

9 mån

Ras

Podenco / Breton

Mankhöjd

ca 45 cm

Vikt

ca 14 kg

Fungerar med katt

Ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

GPAR

Om Tara

Taras historia är en upprepande sådan. När jaktsäsongen börjar i Spanien följer snabbt inpå övergivningen av Podencos. Den här underbara lilla tjejen lyckades i alla fall slutligen hamna i tryggheten hos sheltret och har nu ett helt liv framför sig att se fram emot.

Tara är bara en liten valp ännu med allt som hör till valptiden! Hon är en otroligt social och kärleksfull tjej som älskar allt och alla hon träffar på. Sheltret beskriver henne som ren och skär kärlek. Hon är väldigt fin och social med andra hundar, och skapar fina relationer med dem.

Hon är en aktiv tjej som kommer behöva arbeta och jobba för att må bra. Med en del jaktinstinkt på småvilt att ha med sig i åtanke med tanke på hennes raser. Men hon verkar enkel att ha och göra med, och är så rar och fin.

Tara söker dig som vill ha en ung hund (valp) att dela ditt liv med, arbeta med och motionera med. En aktiv person som älskar att röra på sig utomhus, och som vill utvecklas tillsammans med sin hund och hitta på många fina äventyr tillsammans. För att få avsluta en härlig dag ute i avkoppling och mys till oändlighet.

Är du det hem Tara söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.